Comunitat Valenciana

El DOGV publica el nomenament d'Eva Alcón com a nova rectora de l'UJI

  • El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dimecres el decret pel qual es nomena la catedràtica de Filologia Anglesa Eva Alcón com a nova rectora de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló.
Eva Alcón, nova rectora de la Jaume I
Eva Alcón, nova rectora de la Jaume I
UJI
Eva Alcón, nova rectora de la Jaume I

Alcón va ser l'única candidatura que es va presentar per a dirigir la institució acadèmica i va resultar triada rectora el passat 16 de maig en obtindre el 83 per cent. D'aquesta manera, es va proclamar com la primera dona al capdavant del Rectorat de la Universitat Jaume I amb un total de 1.835 vots dels 2.211 emesos entre les 15.652 persones que componen el cens de la universitat.

Després de ser triada, la rectora va mostrar la seua satisfacció pel suport que va rebre la seua candidatura i va assegurar que s'obria "una nova etapa molt il·lusionant". El seu objectiu, "donar un nou impuls" a l'UJI i fer-ho de la mà de "tots els col·lectius universitaris", va assenyalar.

Eva Alcón substitueix com a màxim responsable de la UJI a Vicent Climent que va estar al capdavant de la institució durant huit anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento