Comunitat Valenciana

Ford Almussafes farà fixos al gener als primers 58 treballadors, dels 212 acordats

  • Ford Almussafes ha acordat este dilluns fer fixos a 58 treballadors a partir del pròxim mes de gener, dels 212 acordats la passada setmana en la reunió de l'Observatori per a l'Ocupació de Ford. La resta de treballadors aniran renovant conformen vagen complint el seu tercer any en la planta.
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO
Planta de Ford a Almussafes

Així ho ha explicat en declaracions a Europa Press el portaveu d'UGT-Ford, Carlos Faubel, qui ha valorat positivament l'acord i ha recordat que el pacte inclou crear una borsa d'ocupació per al centenar de contractes temporals restants.

L'acord sobre la negociació del pla de competitivitat que tenen en marxa el comité d'empresa i la direcció de Ford Almussafes, suposa la conversió en fixos del 70% dels contractes temporals, un total de 212, al llarg del pròxim any, els 58 primers ja en el mes de gener.

Per al 30% de temporals restant, prop d'un centenar de treballadors, es crearà una borsa d'ocupació amb la qual Faubel espera que es puguen anar fent contractes de relleu per a cobrir jubilacions parcials durant els pròxims tres anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento