Comunitat Valenciana

CSIF insta Sanitat a informar "amb més antelació" de la data d'exàmens d'oposició

  • El sindicat CSIF ha instat la Conselleria de Sanitat a informar "amb més antelació" de les dates dels exàmens de les Ofertes Públiques d'Ocupació de 2014, 2015 i 2016 i ha lamentat que el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) haja publicat este dilluns, "amb a penes unes setmanes d'antelació i just abans de Nadal", les dates i llistats d'admesos dels exàmens de gener.
Metge. Medicina
Metge. Medicina
PIXABAY
Metge. Medicina

Així mateix, ha demanat la inscripció presencial a les proves.La central sindical ha reclamat en un comunicat a la Conselleria de Sanitat que avise "amb més temps de marge" dels dies previstos per a la celebració de les següents convocatòries, en les quals participaran "milers d'aspirants".

El sindicat assenyala que publicar este dilluns la data del 13 de gener per a proves selectives d'Enginyers i Obstetrícia i Ginecologia "no proporciona el suficient temps als aspirants per a acabar de preparar-se".

CSIF considera que si la Conselleria ja tenia els dies tancats "des de fa mesos", deuria haver-los comunicat "abans". La central sindical assenyala que també en les primeres setmanes de gener tindran lloc les proves d'avaluació per a places concorregudes com les de Medicina, Infermeria, Farmàcia i Veterinària de Salut Pública. En total, esta primera convocatòria ascendeix a 310 places.

El sindicat avisa que els exàmens de celadores també estan previstos per a 2018, i urgeix Sanitat a anticipar la publicació de la data de convocatòria.

CSIF, d'altra banda, planteja a Conselleria que permeta als aspirants entregar per escrit, i de manera presencial, la inscripció i no únicament de forma telemàtica, com ha establit en les bases l'administració. El sindicat ha subratllat que eixa via "només resulta obligatòria per a empleats públics". També sol·licita que pose a la disposició dels aspirants punts per a emplenar i facilitar la inscripció, ja siga telemàtica o presencial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento