Comunitat Valenciana

Dustin d''Stranger Things' estarà a València en la fira HeroesComicCon de febrer

  • El jove actor Gaten Matarazzo, Dustin en la sèrie de Netflix 'Stranger Things', visitarà al febrer de 2018 la fira HeroesComicCon que se celebrarà en Fira València. Es tracta de la seua primera visita a Espanya, segons ha informat l'organització de l'esdeveniment en el seu compte de Twitter.
Gaten Matarazzo
Gaten Matarazzo
HEROES COMICCON
Gaten Matarazzo

El nord-americà, de 15 anys, estarà a València durant el cap de setmana del 24 i 25 de febrer, en coincidència amb este certamen que arrancarà un dia abans.

La visita d'un dels protagonistes de la sèrie de ciència ficció comptarà amb panells, firmes i fotografies per als assistents a la fira.

HeroesComicCon és el primer saló de còmic de la ciutat i suposa la seua integració en Heroes, el major circuit europeu d'esdeveniments de cultura pop. Comptarà amb Bèlgica com a país convidat i el seu objectiu és posicionar València com la capital del còmic "abans, durant i després" de la celebració de l'esdeveniment.

Totes les activitats es realitzaran en el Pavelló 7 de Fira València i les entrades ja estan a la venda, per huit euros la d'un dia i a 30 l'abonament de les tres jornades.

La fira naix amb el propòsit de donar visibilitat a un mitjà tan arrelat a la Comunitat Valenciana com és el còmic, però també tindran cabuda la il·lustració, el cinema, el 'cosplay', els tallers, les exposicions i les classes magistrals, així com les sèries de televisió.

'STRANGER THINGS'

Precisament, una de les ficcions protagonistes serà 'Stranger Things', gràcies a la visita de l'intèrpret. Este projecte dels germans Duffer va estrenar a la fi d'octubre la seua reeixida segona temporada en la plataforma digital. Gatarazzo dóna vida en ella a un dels xiquets que es veuen immersos en una sèrie d'estranys successos en l'Hawkins (Estats Units) dels anys 80.

La sèrie de Netflix compta amb 'espases' com Winona Ryder, David Harbour i Cara Buono, al costat de l'hornada de joves composta per Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noahn Schnapp i Caleb McLaughlin. Ja s'ha portat el Globus d'Or al Millor Drama i altres distincions dels Grammy, els WGA o els People's Choice.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento