Comunitat Valenciana

El Govern central destinarà 23,3 milions a obres de conservació i explotació de carreteres de València i Castelló

  • El Consell de Ministres ha donat llum verda este divendres al contracte de serveis per a l'execució d'operacions de conservació i explotació en carreteres de l'Estat en les províncies de València i Castelló, sector de conservació número 3, amb valor estimat de 23,3 milions d'euros, IVA inclòs.

En concret, les carreteres ateses per este sector són les autovies A-23, fins al quilòmetre 62,4, i l'A-7 entre el 284 i el 298,2. També la N-340, entre els punts quilomètrics 931,2 i 932; la N-225 fins al 16,2, i la N-225-A de el 5 al 10,9, al costat de diversos trams de la N-234 fins al 63,6, detalla el Ministeri de Foment en un comunicat.

Els contractes de serveis per a l'execució d'operacions de conservació i explotació en la Xarxa de Carreteres de l'Estat tenen com a objectiu realitzar els treballs de serveis de comunicacions, serveis de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento