Comunitat Valenciana

Les Corts Valencianes estudiaran obrir els serveis de Metrovalencia les 24 hores

  • La Comissió d'Economia, Pressupostos i Hisenda ha aprovat la iniciativa per a estudiar esta possibilitat de "conformitat amb les disponibilitats de plantilla".
  • També ha aprovat incrementar en 25 milions d'euros les quanties assignades a lloguer de vivenda social, que passaran de 50 a 75 milions en tres anys.
  • Per últim, han donat llum verd a diverses mocions per a millorar l'accessibilitat de les platges de la Comunitat Valenciana.
Metrovalencia
Metrovalencia
J.L.PERALES
Metrovalencia

La Comissió d'Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts Valencianes ha aprovat este divendres estudiar la possibilitat d'obrir Metrovalencia durant les 24 hores del dia i incrementar en 25 milions d'euros les quanties assignades a lloguer de vivenda social. Passaran de 50 milions, com arreplegava el projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2018, a 75 milions en tres anys.

Esta iniciativa, presentada per Podem i aprovada amb els vots a favor de tots els grups excepte el PP, planteja que la Conselleria de Vivenda destine 75 milions a l'adquisició de vivenda social per al seu lloguer en tres anys: 15 milions en 2018 i 30 milions en 2019 i 2020, respectivament.

Així mateix, contempla la rehabilitació i regeneració urbana en el barri Miguel Hernández a Alacant; en el barri de San Lorenzo a Castelló; Els palmerals a Elx; La Coma a Paterna; Bajo Vías a Sagunt; Barbacana a Alcoi i en el barri del Carmen a Alacant.

Obertura ininterrumpuda del metro

En la comissió també s'ha acceptat una iniciativa de Ciutadans que demana estudiar la possibilitat d'estendre el servei de metro de Metrovalencia durant les 24 hores, "sobre la base de les necessitats de demanda de les diferents línies metropolitanes que es desprenguen dels estudis de mercat que es realitzen per FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana), de conformitat amb les disponibilitats de plantilla".

D'altra banda, les Corts han donat llum verd a diverses iniciatives perquè hi haja una col·laboració amb les entitats locals i l'Agència Valenciana de Turisme de cara a la millora de l'accessibilitat de les platges de la Comunitat Valenciana, al costat de 200.000 euros per a finalitzar la CV-60 i la creació d'aparcaments dissuasoris per a vehicles privats que disposen de connexió amb els diferents serveis del transport públic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento