Comunitat Valenciana

El Jutjat demana a la Guàrdia Civil que identifique als concentrats en l'escarni davant la vivenda d'Oltra

  • El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 de Llíria (València) ha rebut la denúncia de la Fiscalia contra diverses persones per un delicte lleu d'amenaces a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, davant la casa de la qual es van concentrar ocults en la seua majoria amb màscares de la pel·lícula Scream.
Escrache a Mónica Oltra
Escrache a Mónica Oltra
REMITIDA
Escrache a Mónica Oltra

El jutjat ha obert el procediment per a la celebració del juí i acorda, abans de l'assenyalament del mateix, oficiar a la Guàrdia Civil perquè identifique a les persones que el passat mes d'octubre van participar en eixa concentració davant el domicili particular d'Oltra, ja que en la denúncia només s'identifica al president del partit polític España 2000, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La jutgessa considera que els fets denunciats com a delicte lleu d'amenaces s'enquadren en l'article 171.7 del Codi Penal, segons el qual "qui de manera lleu amenace a un altre serà castigat amb la pena de multa d'un a tres mesos. Este fet només serà perseguible mitjançant denúncia de la persona agraviada o del seu representant legal".

"MÉS EXTREMISTES"

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha censurat este dijous una recent publicació en una xarxa social del dirigent d'España 2000 José Luis Roberto amb paraules dirigides cap a ella. "Este senyor que quasi no vull ni nomenar, és com el de Voldemort, és una mostra de quan les posicions més extremistes s'instal·len en una societat", ha asseverat.

Roberto va difondre esta setmana en el seu compte de la xarxa social un "avís a navegants" afirmant que anirà a la banqueta "amb tota la dignitat" i advertint la vicepresidenta que si "vol guerra" la tindrà. "Arribarà el moment d'aplicar amb tot el pes de la llei (...) totes les irregularitats que està cometent en la seua Conselleria", subratllava.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento