Comunitat Valenciana

Puig demana no generar "una polèmica permanent" amb el Palau de les Arts perquè "no està en absolut en discussió"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha demanat este dijous "no entrar en una polèmica permanent" amb el Palau de les Arts perquè "més enllà de les persones l'important és el projecte" i el projecte del coliseu "no està en absolut en discussió".
Palau de les Arts Reina Sofia
Palau de les Arts Reina Sofia
GVATURISME
Palau de les Arts Reina Sofia

Puig, després de presidir la reunió de la Taula de Diàleg Social de la Comunitat Valenciana, s'ha referit així al futur del Palau de les Arts després de la dimissió de l'intendent Davide Livermore.

Sobre este tema, ha recalcat que "no hi ha cap tipus de problema" en el Palau de les Arts i ha insistit que "en cap moment s'ha plantejat cap tipus d'abandó ni de pèrdua de qualitat" del coliseu. "En absolut", ha garantit.

És més, ha destacat que "s'està invertint i s'invertirà més" però d'"una manera transparent, oberta, d'acord amb la llei" i a més "intentant dimensionar el gran espai cultural que hem d'és molt divers".

En esta línia, ha assenyalat que cal "enfortir tots els instruments que existeixen" en el Palau de les Arts sense "menyscabar cap d'ells".

Així, ha considerat que el "camí de la selecció" del substitut per concurs públic és "el correcte". Per açò, ha confiat que "no s'intente estar de forma permanent en una polèmica que més enllà de les persones l'important és el projecte, i el projecte del Palau de les Arts no està en absolut en discussió".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento