Comunitat Valenciana

El juí d'Emarsa, vist per a sentència

  • VALÈNCIA, 14 (EUROPA PRESS)
Acusats en el juí d'Emarsa
Acusats en el juí d'Emarsa
EUROPA PRESS
Acusats en el juí d'Emarsa

El juí per la peça principal del cas Emarsa, en el qual s'ha investigat un frau de 23,6 milions d'euros en la gestió de la depuradora de Pinedo, ha quedat vist per a sentència.

Hui el tribunal juzgador ha concedit als 24 acusats en el procediment el dret a l'última paraula abans de retirar-se a deliberar i dictar la seua decisió.

Alguns dels acusats han fet ús d'aquest dret. Així, l'ex alt càrrec de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (Epsar), José Juan Morenilla, ha insistit que no és un "lladre refinat": "No sóc ni un presumpte lladre. No m'he concertat amb ningú ni era necessari per al frau. Mai ho haguera consentit", ha sostingut.

Per la seua banda, l'exgerent d'Emarsa Esteban Cuesta ha manifestat que no hi ha un dia en què no es penedisca del que va fer. "És la decisió mes roïna que he pres en la meua vida", ha subratllat.

L'expresident d'Emarsa, exvicepresident de la Diputacion de València i exalcalde de Manises, Enrique Crespo, no ha volgut manifestar-se en aquest últim dia de juí.

Al seu torn, l'empresari Jorge Ignacio Roca, a la presó per aquesta causa després de mantindre's fugit durant tota la instrucció, ha reconegut haver-se quedat amb els diners de l'IVA de factures d'Emarsa però ha negat ser el cervell del frau: "No sóc tan intel·ligent per a controlar una trama des de França".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento