Comunitat Valenciana

La Fe de València cessa la directora d'Infermeria per "canvis organitzatius" i per a impulsar nous projectes

  • La Direcció de l'Hospital La Fe de València ha cessat la directora d'Infermeria, Ana Vivas, per "canvis organitzatius i per a impulsar nous projectes" en el Departament, segons han informat fonts del centre, que han assegurat que el cessament serà efectiu "a principis de la setmana que vé".

La direcció de departament ha agraït "tot l'esforç, l'impuls de la professió infermera i la gestió" realitzada per Ana Vivas en tota la seua trajectòria al capdavant d'esta responsabilitat des de març de 2014.

Montserrat Casaldáliga, infermera procedent de l'Hospital General de València serà la nova directora d'Infermeria de l'Hospital La Fe quan es faça efectiu el cessament de Vivas.

El sindicat UGT ha assegurat per la seua banda en un comunicat que ha sigut esta central qui ha forçat el cessament de Vivas, de qui ha criticat la seua "nefasta gestió" com a responsable del personal sanitari no facultatiu.

Així, des de "fa mesos" ha denunciat la "incapacitat absoluta de la ja exdirectora d'Infermeria a resoldre els problemes que pateixen les i els professionals" segons ha afirmat Ángeles Pérez, secretària general de la secció sindical d'UGT en el Departament La Fe.

El passat mes de juliol el sindicat va denunciar "irregularitats" en la contractació de personal fora de borsa per ordre del llavors directora d'Infermeria, a la qual va afegir "la falta de previsió i de reforços de personal en el servei d'Urgències, on estes últimes setmanes s'han produït col·lapses de desenes de pacients esperant ser ingressats", ha indicat Iván Solaz, delegat sindical d'UGT en La Fe.

"En massa ocasions hem mantingut reunions amb la intenció de proposar solucions i posar límit a la seua gestió, sense fins ara obtindre resposta amb una actitud poc resolutiva per la seua banda", ha afegit Solaz, qui ha insistit també que des del sindicat "han obert totes les vies possibles per a solucionar el problema abans de demanar la seua dimissió".

Per açò, assegura que el personal "ha rebut la notícia del cessament amb satisfacció" i espera que es puga "reencarrilar" la situació amb del nou nomenament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento