Comunitat Valenciana

Un home mor en eixir-se el seu vehicle en la CV-36 a Aldaia (València)

  • Un home de 60 anys ha mort este dimarts en eixir-se el vehicle en el qual circulava de la via a l'altura del quilòmetre 10 de la CV-36, a l'altura d'Aldaia (València), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.
CV-36 a l'altura d'Aldaia
CV-36 a l'altura d'Aldaia
GOOGLE MAPS
CV-36 a l'altura d'Aldaia

El CICU ha rebut l'avís del sinistre este dimarts a les 9.00 hores. Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual només ha pogut confirmar la defunció d'un home d'uns 60 anys.

D'altra banda, set homes han resultat ferits en un altre accident registrat en el terme municipal de Sagunt (València). El sinistre s'ha registrat sobre les 7.30 hores entre un camió i una furgoneta en l'AP-7, en el quilòmetre 474.

El CICU ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat de Transport No Assistit (TNA). Com a conseqüència de l'accident han resultat ferits set homes, d'entre 28 i 44 anys, per diverses contusions i esquinços cervicals. Tots ells han sigut traslladats a l'Hospital de Sagunt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento