Comunitat Valenciana

El Consell guardarà tres minuts de silenci este dimarts per l'última víctima de violència de gènere

  • El Consell ha convocat per a demà dimarts, a les 12 hores en la porta del Palau de la Generalitat, tres minuts de silenci en senyal de condemna per l'últim assassinat de violència de gènere registrat a la Comunitat Valenciana dijous passat, quan una dona de 43 anys va morir en un centre hospitalari després d'una palissa que li va propinar la seua parella a Guadassuar.

Este acte també busca retre homenatge la víctima, donar suport públic a la seua família i mostrar la tolerància "zero del Consell i de tota la societat davant la violència masclista i mostrar l'oposició enèrgica enfront dels agressors".

La Generalitat Valenciana ha manifestat "la seua repulsa" davant esta nova agressió masclista i ha fet una crida a tota la societat perquè "denuncie i condemne estos actes amb el propòsit d'acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere".

Així mateix, ha reiterat el seu suport a les víctimes d'este tipus d'actes violents contra les dones, i apel·la a la corresponsabilitat de tota la ciutadania en l'eradicació d'este problema públic.

Amb l'assassinat d'esta dona elevarien a 47 les dones assassinades per violència masclista a Espanya en el que va d'any, huit d'elles a la Comunitat Valenciana, incloent la xiqueta de dos anys d'Alzira.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento