Comunitat Valenciana

Lost Frequencies, Dorian, La Raíz i La M.O.D.A, entre les noves confirmacions d'Arenal Sound 2018

  • Lost Frequencies, Dorian, La Raíz i La M.O.D.A son algunes de les dotze noves incorporacions de la pròxima edició de l'Arenal Sound, que tindrà lloc del 31 de juliol al 5 d'agost en la platja de Borriana (Castelló), i que se sumen als ja anunciats Bad Bunny i Dimitri Vegas & Like Mike, segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.
Arenal Sound 2013
Arenal Sound 2013
ARENAL SOUND
Arenal Sound 2013

Felix De Laet, conegut com Lost Frequencies, és la nova incorporació d'electrònica. Es tracta de l'entrada més forta dins del Top 100 de la revista Dj Mag, arribant al número 26 a nivell internacional. Per la seua banda, Dorian arribaran a Borriana per a presentar el seu nou i esperat disc del que ja es va poder escoltar un avançament, 'Hasta que caiga el sol'.

La Raíz arriba de presentar per tot el territori nacional el seu últim disc 'Entre poetas y presos' i ho ha fet amb un "rotund èxit" que els portarà de nou a l'escenari principal d'Arenal Sound. Uns altres que estan "arrasant" amb el seu nou material són La M.O.D.A, arribant a omplir durant tres nits seguides La Riviera de Madrid.

Per a Fyahbwoy serà la seua primera vegada en Arenal. El 'xic de foc' presentarà les seues últimes cançons davant milers de sounders. D'altra banda, la "febra" de Bad Gyal arribarà fins a Borriana el pròxim estiu; mentre que el cantautor El Kanka no ha deixat de créixer i el seu èxit pareix no tocar sostre.

Uns altres que s'estrenen en el festival són La Casa Azul, amb el seu nou disc 'El Columpio Asesino'; Nikone és una de les sensacions del hip-hop amb més de 100 milions de reproduccions en YouTube i milers de seguidors, i el seu nou disc, 'Onirikone', arribarà fins a les platges de Borriana. Un dels descobriments més prometedors són Mueveloreina, el seu últim single 'Voy' ha sigut la banda sonora d'una coneguda empresa en totes les televisions nacionals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento