Comunitat Valenciana

Els primers flocs de neu de la temporada arriben a Morella (Castelló)

  • Els primers flocs de neu de la temporada s'han deixat veure este divendres en la localitat castellonenca de Morella, a mitjan matí, encara que la seua presència no s'ha perllongat més enllà de deu minuts, sense arribar a quallar en el carrer, segons han informat a Europa Press fonts municipals.
Flocs de neu sobre Morella
Flocs de neu sobre Morella
TWITTER MORELLA TURÍSTICA
Flocs de neu sobre Morella

Segons informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a les 13.00 hores del divendres, la temperatura a Morella era de 0,5 graus, però amb el vent fort de nord-oest, la sensació tèrmica era de 7 graus negatius.

Aemet ha explicat que el moviment ràpid de nord a sud de la banda de precipitacions per l'interior de Castelló estan generant febles nevades en la província. A més, les ratxes de vent han arribat, a les 13.00 hores, els 93 quilòmetres per hora en Fredes; 69 a Morella i 67 a Vilafranca.

Encara que no tan intens com en l'interior nord de Castelló, el vent de nord-oest ha accentuat la sensació de fred en tot el territori de la Comunitat Valenciana amb ratxes fins a les 13.00 hores de 59 quilòmetres per hora a Xàtiva; 52 en l'aeroport d'Alacant-Elx; 51 a Utiel; 50 a Manises; 48 a Bicorp; 48 a Pego; 48 a Alacant i Xàbia; 47 a Castelló i 43 a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento