Comunitat Valenciana

L'IVC ofereix als seus espais l'Abonament Cultural Valencià per a desgravar el 21% en teatre, cine i música

  • VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)
Abonament Cultural
Abonament Cultural
IVC
Abonament Cultural

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura (IVC), llança l'Abonament Cultural Valencià, que atorga avantatges de caràcter econòmic i operatiu amb desgravaments del 21 per cent en passes dels diferents espais que depenen d'aquest organisme cultural.

L'abonament es podrà adquirir des de l'1 de desembre a les taquilles de tots els espais que depenen de l'Institut Valencià de Cultura, i durant 2018 se n'aniran establint en altres espais privats i públics que ho sol·liciten mitjançant convenis.

Els valencians amb rendes inferiors als 50.000 euros es podran desgravar fins a 150 euros a l'any en abonaments culturals. Els abonaments de l'IVC són de cinc espectacles d'arts escèniques i música, o de deu projeccions en el cas de la cinematografia, detalla la Conselleria de Cultura en un comunicat.

En concret, l'Institut Valencià de Cultura ofereix un abonament per a la Sala Berlanga de la Filmoteca, amb 10 sessions; un carnet d'abonaments per a menors de 35 anys per a qualsevol sessió del Teatre Principal i del Teatre Rialto; un abonament d'arts escèniques per al Teatre Principal de Castelló; un abonament per a música i un Abonament Jove per a l'Auditori de Castelló, i un altre abonament per a les funcions de teatre del Arniches, d'Alacant. A més, també oferirà abonaments per a sessions de festivals propis com ara Cinema Jove, Sagunt a Escena i Dansa València.

DECLARACIÓ DE LA RENDA

Per a poder gaudir dels descomptes, les persones que adquirisquen els abonaments en taquilla hauran de facilitar les dades personals i el número de DNI. Així, en l'esborrany de la declaració de la renda del ciutadà apareixerà automàticament la quantitat desgravada per l'adquisició de l'abonament.

Aquesta mesura s'emmarca en el Pla estratègic cultural #FesCultura i té com a finalitat incentivar els hàbits de consum cultural dels valencians i valencianes i impulsar la fidelització del públic habitual, per a aconseguir així augmentar l'assistència als espais culturals i recuperar i enfortir el teixit laboral i empresarial del sector, recorda el departament que dirigeix Vicent Marzà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento