Comunitat Valenciana

Ribó veu "impresentable" el cartell "masclista" del SPPLB

  • L'alcalde de València, Joan Ribó, ha considerat este dijous "absolutament impresentable" el cartell "profundament masclista i desagradable" en el qual el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB) anuncia un sopar per a este divendres. Així, ha indicat que missatges i imatges com les quals mostra haurien d'"esborrar-se ja de la forma de pensar" de la societat.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
L'alcalde de València, Joan Ribó.
Europa Press
L'alcalde de València, Joan Ribó.

Ribó s'ha pronunciat d'esta manera després de la visita realitzada al Tribunal de les Aigües coincidint amb la commemoració del primer aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, preguntat per la polèmica sorgida per la publicació d'este cartell.

"No m'ha agradat gens eixe cartell. És un cartell profundament masclista i profundament desagradable", ha respost el primer edil, que ha assenyalat que este matí ha parlat d'este assumpte amb la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato. L'edil ha demanat la retirada del cartell i ha qualificat de "desafortunades" les imatges.

Joan Ribó ha comentat que segons la informació, "molt provisional", de la qual disposa l'equip de govern local el cartell "no ho va editar directament el sindicat sinó que va ser fet per l'empresa en la qual anaven a sopar" els seus afiliats.

No obstant açò, l'alcalde ha manifestat que "siga qui siga el responsable" es tracta d'unes imatges "impresentables". "És absolutament impresentable. És un cartell d'eixos que haurien d'esborrar-se ja de la forma de pensar", ha ressaltat Ribó.

El responsable municipal ha agregat que eixa publicitat respon un plantejament "masclista" i a "un ús del cos de la dona amb plantejaments comercials que són totalment intolerables siga qui siga el responsable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento