Comunitat Valenciana

Detingudes cinc persones per robatoris en domicilis i habitacions d'hotel amb els habitants dins

  • La Policia Nacional ha detingut cinc persones -tres dones i dos homes- suposadament dedicats a robar en domicilis i habitacions d'hotel d'Alacant i Benidorm, fins i tot quan els habitants es trobaven en el seu interior. Amb esta operació s'han aclarit tres robatoris amb força en interior de domicili i d'habitació d'hotel.
Un agent amb un dispositiu electrònic recuperat
Un agent amb un dispositiu electrònic recuperat
CNP
Un agent amb un dispositiu electrònic recuperat

Segons ha informat la Comissaria provincial, la investigació va arrancar a mitjan octubre quan es va tindre coneixement d'un robatori en l'interior d'una habitació d'un hotel de Benidorm, mentre els habitants es trobaven dormint.

Així, les primeres gestions van concloure que els sospitosos van escalar la façana per a accedir a l'habitació i sostraure telèfons mòbils, tauletes i diverses targetes de crèdit i dèbit i posteriorment es marxaven amb rapidesa.

A més, els agents van comprovar que els sospitosos van realitzar diverses extraccions de diners en caixers automàtics d'Alacant, així com compres i recarregues de telefonia en diferents establiments comercials de la ciutat, per import de més de 1.000 euros.

Amb la identificació dels membres de l'entramat es va establir un dispositiu per a la seua localització i detenció. Els agents van detindre el passat 22 de novembre a Alacant a les cinc persones suposadament responsables dels robatoris i van practicar dos registres domiciliaris en la qual es van intervenir diversos efectes sostrets, com telèfons mòbils, joies, targetes de crèdit i dèbit, 54 grams d'speed, diferents dispositius electrònics i 3.040 euros en efectiu.

Amb esta investigació, s'han aclarit tres robatoris amb força en l'interior de domicili i habitació d'hotel, dos d'elles en la ciutat d'Alacant i una a Benidorm.

Els presumptes autors, de nacionalitats romanesa, espanyola i argentina, utilitzaven els diners robats per a comprar substancies estupefaents -speed- i es dedicaven a la venda de drogues a la menuda a clients habituals en la província.

Per açò, a més dels delictes d'estafa, delicte continuat de robatori amb força o pertinença a organització criminal, se'ls suma un delicte contra la salut pública per la tinença i venda de substàncies estupefaents. L'operació ha sigut duta a terme per agents de la UDEV d'Alacant i del Grup III de Policia Judicial de la Comissaria Local de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento