Comunitat Valenciana

Més de 3.500 cotxes eixiran a la venda en la major edició de la Fira de l'Automòbil de València

  • Hi haurà ofertes i descomptes que en moltes ocasions superaran els 6.000 euros, segons han anunciat les 36 marques oficials presents.
  • Tesla estarà com a convidat per primera vegada en el certamen, on es podrà provar dos dels seus models més destacats.
  • La fira reservarà un pavelló a un 'Motorshow' per a tota la família amb múltiples activitats com simuladors, scalextrics o exposicions temàtiques.
Fira de l'automòbil
Fira de l'automòbil
FERIA VALENCIA
Fira de l'automòbil

Fira València acollirà des d'este divendres i fins al pròxim 6 de desembre la que serà la major Fira de l'Automòbil en els vint anys de trajectòria del certamen, ja que creix fins a un 20 per cent en la seua superfície expositiva fins a arribar als 75.000 metres quadrats, és a dir, sis pavellons del recinte firal valencià. Tot açò es traduirà una la flota més nombrosa de vehicles a la venda i que superarà els 3.500 cotxes, amb ofertes i descomptes que en moltes ocasions superaran els 6.000 euros, segons han anunciat les 36 marques oficials presents.

Els més de 60.000 visitants que s'esperen podran trobar els últims llançaments de les marques i les principals novetats del mercat, tal com han comunicat els propis expositors i concessionaris, assenyala l'organització del certamen en un comunicat.

Destacaran, per exemple les versions cinc portes, sedan i Type R del nou Honda Civic o el recentment aterrat en el mercat SUV compacte Kona d'Hyundai, igual que el nou I-Pace de Jaguar i el nou Velar de Land Rover. La firma japonesa Lexus presentarà en primícia els seus nous models CT 200H, NX 300H i LC 500H, de tecnologia híbrida mentre que Mazda presentarà el seu nou CX 5, Peugeot el nou 308 i Mitsubishi presenta el MY18.

Per la seua banda, Nissan apostarà per les noves versions del Micra, X-Trail, Qashqai i Leaf mentre que Opel mostrarà els seus nous crossover Granland X, Crossland i el Insignia. Destacat també serà el desembarcament de Renault en el recinte firal valencià amb tota la seua nou gamma Scénic, Grand Scénic, Captur, Kadjar i Koleos mentre que Toyota mostrarà models del nou Yaris, CHR 2018, RAV4 HSD i Land Cruiser 2018. Volvo, per la seua banda, descobrirà el que ha sigut catalogat com el SUV 'més segur del món', el flamant XC60.

Tesla i l'aposta pel vehicle ecològic

Però si alguna cosa va a destacar en la pròxima edició del saló valencià va a ser l'aterratge definitiu del vehicle ecològic (híbrid, elèctric o GLP) i amb un convidat de renom com Tesla. Serà la primera vegada que la firma nord-americana estiga present en una fira de les característiques del saló de Fira València, on es presentarà i fins i tot es podrà provar dos dels seus models més destacats, el Model S i el Model X.

A més, i de la mà de l'Associació Valenciana del Vehicle Elèctric (AVVE), s'habilitarà un Fòrum de Vehicles Ecològics que comptarà amb la presència de diferents unitats d'Hyundai Ioniq elèctric, Kia Niro, Kia Soul EV, Mitsubishi Outlander PHEV, Nissan Leaf, Opel Corsa, Renault Kangoo Twizy, Kangoo Ze, Twizy, Zoe, Smart Forfour Electric Drive i Smart Fortwo Electric Drive.

Al costat dels pavellons d'oferta comercial, la Fira de l'Automòbil de València també va a destinar un pavelló al muntatge d'un espectacular 'Motorshow' per a tota la família amb múltiples activitats com simuladors, scalextrics o exposicions temàtiques del món del motor així com una completa oferta de restauració a través d'àrees de 'Food Trucks' i restaurants temàtics.

A més, el cap de setmana del pont de desembre, la Fira de l'Automòbil també serà cita dels amants del món de la personalització de vehicles amb una nova edició de la clàssica concentració DBDRA Spain, que tornarà a situar-se en l'ampli Distribuïdor Central del recinte firal valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento