Comunitat Valenciana

PSPV insta el Govern central a "deixar en pau" i no utilitzar el cava valencià com a "moneda de canvi" amb altres CCAA

  • El portaveu del grup parlamentari socialista en les Corts valencianes, Manolo Mata, ha instat el Govern central a "deixar en pau" i no utilitzar el cava valencià com a "moneda de canvi amb altres territoris".

Així ho ha indicat Mata en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, després que el Consell Regulador del Cava haja demanat al Ministeri d'Agricultura que limite en el conjunt d'Espanya l'increment de la superfície de vinya dedicada a l'elaboració de cava a 0,1 hectàrees durant els pròxims tres anys.

Mata ha recordat que el PSPV va presentar el divendres una iniciativa per a demanar a l'executiu de Mariano Rajoy que "deixe en pau la producció de cava a Requena i Utiel" i ha subratllat que esta qüestió és "preocupant" perquè la producció de cava estava "aconseguint èxits internacionals". Per açò, ha demanat al Govern que no utilitze el cava valencià com a "moneda de canvi amb altres territoris".

"No anem a consentir que Rajoy limite eixa producció perquè hi ha hagut un esforç de molts anys per a pujar la qualitat del nostre cava", ha subratllat Manolo Mata.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento