Comunitat Valenciana

Oltra creu que el PP porta la Llei de l'Horta al TC per "frustració": "No entén que està en l'oposició"

  • La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha defès este dimarts la Llei de l'Horta com una normativa "molt aplaudida pel sector" que afavoreix la "renovació generacional en el camp valencià" i ha lamentat que el PP vullga portar-la davant el Tribunal Constitucional, una decisió que, en la seua opinió, "forma part d'eixa frustració que té el PP de no entendre que està en l'oposició".
Mónica Oltra
Mónica Oltra
EUROPA PRESS
Mónica Oltra

Oltra s'ha pronunciat en estos termes després de presidir l'acte d'obertura del Consell Interterritorial d'Internacionalització, en ser preguntada per la intenció del PP de recórrer la norma al TC per considerar-la "confiscatoria".

Segons la portaveu del Consell, "el PP està portant totes les lleis que aprovem al Constitucional" perquè "el que vol és governar sense tindre la majoria per a governar i això és un problema perquè a més és una deslleialtat institucional". Tant és així, ha argumentat, que "hi ha hagut casos en els quals fins i tot s'han portat a TC lleis i articles de lleis que en altres CCAA estan vigents i que ningú les ha recorregut".

En la seua opinió, este nou recurs "forma part d'eixa frustració que té el PP de no entendre que està en l'oposició, que ací la gent va votar en un determinat sentit i volen governar sense tindre la majoria".

En qualsevol cas, ha defès que la Llei de l'Horta és una llei "molt aplaudida pel sector", sobretot pels agricultors, perquè "el fet que la terra s'abandona és una manera de matar el sector primari econòmic que és l'agricultura i el que afavoreix esta llei és que gent jove es puga incorporar al treball en el camp, que no hi haja camps abandonats, que hi haja oportunitats també per a la renovació generacional en el camp valencià, que tant hem dit que era un problema", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento