Comunitat Valenciana

Sanitat diu que seguirà complint el concert amb l'IVO malgrat el recurs de la patronal de la sanitat privada

  • La consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, ha afirmat este dimarts que seguiran "complint tant el conveni com el contracte firmat" amb la Fundació de l'Institut Valencià d'Oncologia (IVO) a pesar del recurs interposat per la patronal de la sanitat privada en entendre que "vulnera els principis d'igualtat".
Façana de la Fundació IVO
Façana de la Fundació IVO
FUNDACIÓN IVO
Façana de la Fundació IVO

Montón, abans de presentar el Pla de Millora de la Humanització en les Unitats Assistencials de Pacients Crítics (Mh+UAC), ha destacat sobre este tema que "seguiran treballant amb normalitat" després del recurs presentat per l'Aliança de la Sanitat Privada Espanyola (ASPE) contra la resolució de la Conselleria de Sanitat per la qual es convoca l'acció concertada per a la prestació assistencial integral oncològica.

Així mateix, davant algunes crítiques per la dificultat d'alguns malalts per a ser tractats a l'IVO, ha replicat que en tots els casos "a l'acte administratiu es fa que impere l'acte mèdic". Per tant, ha explicat, "això és el que per a nosaltres serveix, la prescripció d'una sospita oncològica i és el que nosaltres estem fent que funcione".

D'esta manera, ha garantit que els pacients que "vullguen tindre eixa assistència" i que "complisquen eixes característiques per descomptat que poden anar a qualsevol departament o servir-se de la xarxa oncològica que està de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana i on també està inclòs l'IVO".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento