Comunitat Valenciana

Els ex de Cs presenten 38 esmenes i demanen més agents de policia autonòmica i auditoria de la xarxa sanitària

  • Els diputats ex de Ciutadans en les Corts Valencianes, autodenominats 'agermanats', Alexis Marí, David de Miguel, Domingo Rojo i Alberto García, han presentat 38 esmenes als Pressupostos de la Generalitat per a 2018, en les quals demanen, entre altres qüestions, un increment del nombre d'efectius de la policia autonòmica o la realització d'auditories de la xarxa pública de salut i les concessions administratives.

En un comunicat, han explicat que demanen, en concret, incrementar el nombre d'efectius de la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana, a més d'incrementar les seues competències per a aconseguir gradualment una verdadera Policia de la Generalitat.

Pel que fa al turisme, les esmenes plantegen una nova línia d'ajudes per a incrementar la qualitat de l'oferta turística d'interior els beneficiaris de la qual seran les pimes turístiques de l'interior, així com la creació d'un catàleg dels atractius i recursos turístics de cadascun dels municipis d'interior per a la seua posterior posada en valor.

En matèria sanitària, demanen que es realitzen informes i auditories comparatives de gestió assistencial, economicofinancera entre la xarxa pública i les concessions administratives.

En economia, els ex de Cs demanen un augment dels fons per a l'emprenedurisme innovador i la diversificació empresarial, per a l'impuls de la utilització d'energies renovables i biocarburants, per a la internacionalització de les pimes valencianes i per al foment del treball autònom.

En educació i política social, plantegen crear una línia per a l'accessibilitat a edificis històrics i culturals, una altra per a dotar als centres educatius d'equipament material no modulat per a alumnes amb necessitats educatives especials i incrementar fons per als Programes d'Emancipació i Autonomia Personal, per als Programes de prevenció i protecció d'Infància i Adolescència i per als Programes de promoció de la Diversitat Familiar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento