Comunitat Valenciana

Un "pessic" en un cable en passar per damunt una cadira, causa del tall de llum en la Ciutat de la Justícia de València

  • El purneig que ha deixat este dilluns sense llum durant uns 15 minuts una planta de la Ciutat de la Justícia de València s'ha originat a causa d'un "pessic" en un cable en passar per damunt la cadira d'un treballador.
Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia de València

Com a conseqüència, s'ha ocasionat un tall en les proteccions de plàstic del cablejat i el sistema de prevenció de les instal·lacions ha provocat el tall del subministrament elèctric, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria de Justícia.

L'incident, que no ha causat danys personals ni materials, segons havien avançat fonts del Sindicat de Treballadors de l'Administració de Justícia (STAJ), ha tingut lloc cap a les 13.00 hores, i s'ha anat la llum en eixes dependències durant 15 o 20 minuts.

Des de la Conselleria han explicat que el tall de llum s'ha produït quan la cadira d'un treballador de la Ciutat de la Justícia ha xafat el cable d'una regleta de quatre preses i ha provocat un "pessic" que ha tallat les proteccions del cablejat i ha originat un curtcircuit.

Les mateixes fonts han precisat que la regleta no és part del sistema elèctric de les dependències judicials, per la qual cosa creuen que pertany a algun funcionari.

Així mateix, han sostingut que les mesures de prevenció dels jutjats "han funcionat" i "per açò s'ha tallat el subministrament elèctric" després del "pessic" en el cablejat. "Es protegeix la integritat de les persones", han assenyalat.

També han posat en relleu que este incident "no té relació" amb les revisions de les instal·lacions de baixa tensió que es realitzen cada trimestre i que tampoc és "un tema de mal estat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento