Comunitat Valenciana

Echávarri convoca el debat sobre la ciutat d'Alacant el dia del Sorteig de Nadal i Cs diu que és per a "despistar"

  • L'equip de Govern en l'Ajuntament d'Alacant ha convocat el debat de l'Estat de la Ciutat per al pròxim dia 22 de desembre, dia del Sorteig del Gros de Nadal, a partir de les 11.00 hores. La convocatòria, donada a conéixer este dilluns, arriba després que es planteara una primera data per al passat 10 d'octubre, que va ser descartada.
L'Ajuntament d'Alacant este dimecres
L'Ajuntament d'Alacant este dimecres
EUROPA PRESS
L'Ajuntament d'Alacant este dimecres

Sobre este tema, la portaveu del Ciutadans, Yaneth Giraldo, ha sostingut que "pareix que l'interés és despistar un poc a la ciutadania i que no estiguen atents", en advertir que coincidirà la data amb el sorteig.

En atenció als mitjans, ha considerat que "des del primer moment" l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri, "sempre" ha "condicionat" la vida en l'Ajuntament a "els seus passejos al jutjat" i al fet que "se solucione la seua situació judicial", en referència al seu processament pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i la seua investigació per l'acomiadament d'una treballadora temporal del consistori, cunyada del portaveu del PP Luis Barcala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento