Comunitat Valenciana

Més de 2.000 'gamers' se citaran a Paterna (València) en el Game Over Videogames Festival

  • Més de 2.000 'gamers' se citaran a Paterna (València) en el Game Over Festival, un espectacle multidisciplinari gratuït que se celebrarà el 2 i 3 de desembre en la Ciutat Esportiva Municipal, on els campionats de videojocs s'intercalaran amb zones de joc lliure i xarrades, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Game Over Videogames Festival
Game Over Videogames Festival
OMEGA WORLD GAMES
Game Over Videogames Festival

Jocs com 'League Of Legends', 'Overwatch', 'FIFA 2018', 'Call of Duty', 'Clash Royale', 'Hearthstone' o 'Rocket League' seran els protagonistes de campionats en un esdeveniment que comptarà també amb comentaristes professionals, així com un servei d'streaming per a els qui vullguen seguir els tornejos des de les seues cases.

Videogames Festival de Paterna disposarà també de zones de joc lliure, realitat virtual, zones de PS4, de PC, Arcade, tendes, zona de youtubers i infuencers, cosplayers i fins a un iKart. Entre els premis als quals es podrà optar es troben comandaments i complements per a consoles, targetes reclam per a accessoris de gaming d'alta qualitat i la medalla oficial d'Omega World Games per als primers llocs.

L'organització del Videogames Festival ha creat la web www.algopasaraenpaterna.com on, a més de realitzar la reserva d'entrades, els participants trobaran tota la informació de l'esdeveniment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento