Comunitat Valenciana

Les temperatures cauen fins als 7,7ºC a la Comunitat Valenciana

  • Les temperatures han caigut durant la matinada d'este dilluns fins als 7,7ºC en l'interior de la província de València, que es trobava en avís groc per fred, segons ha informat Aemet.
Temperatures mínimes esta matinada
Temperatures mínimes esta matinada
AEMET
Temperatures mínimes esta matinada

Així, el termòmetre ha baixat a Ademús fins als -7.7ºC, aVilafranca fins als -6.7ºC, a Utiel fins als -4.5ºC, i a Morella fins als -1.5ºC.

Per la seua banda, en les capitals de províncies les mínimes s'han situat en Castelló als 5.9ºC, a València als 6.5ºC i a Alacant als 6.7ºC.

Esta nit s'han registrat grans diferències entre estacions situades a una altitud similar. Així, a Vilafranca, situada a 1130 metres, el mercuri es va situar en 6.7ºC, a Morella, a 990 metres, -1.4ºC i Castellfort, en 1181 metres, en +0.9ºC.

Esta diferència s'explica perquè Vilafranca es troba en un altiplà elevat i les nits d'hivern amb cel buidat i vent fluix, es veu afectada per un fort refredament radiactiu nocturn.

Per la seua banda, les estacions meteorològiques de Castellfort i Morella, a pesar d'estar a una altitud similar a Vilafranca, no estan en altiplà, sinó en zones de muntanya i no es veuen afectades per eixos forts refredaments per radiació nocturna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento