Comunitat Valenciana

El regidor Berto Jaramillo encapçalarà una "candidatura plural per a revitalitzar" Podem València

  • VALÈNCIA, 24 (EUROPA PRESS)
Roberto Jaramillo en una imatge recent
Roberto Jaramillo en una imatge recent
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Roberto Jaramillo en una imatge recent

El regidor en l'Ajuntament de València Berto Jaramillo encapçalarà una "candidatura plural per a revitalitzar" Podem València en les primàries que se celebraran, previsiblement, entre finals de 2017 i principis de 2018, segons han informat des de Juntes Podem.

Així ho ha anunciat este divendres, a través d'un comunicat, la candidatura Juntes Podem, un projecte que creu "complit el cicle de València en Comú i aposta per una confluència de les forces del canvi". Les primàries de Podem en la ciutat se celebraran quan la secretaria d'organització de Podem ho decidisca, previsiblement entre finals de 2017 i principis de 2018, apunten.

Per açò, Juntes Podem, una candidatura creada des de la base, amb participació de la societat civil i encapçalada per Berto Jaramillo, militant en Podem, diputat provincial i regidor de València en Comú en l'Ajuntament de València, concorrerà a les pròximes primàries per a dirigir Podem a València ciutat. Les eleccions internes, encara no convocades pel partit, se celebraran, previsiblement, entre finals de desembre i principis de 2018.

Esta iniciativa aspira a "obrir l'organització a la societat civil, dinamitzar els cercles, crear grups de treball transversals -militància i ciutadania- que impulsen i vertebren el treball en les institucions i recuperar la connexió amb la ciutadania".

FEMINISME, ECOLOGIA I JUSTÍCIA SOCIAL

Juntes Podem ha treballat en diversos documents que farà públics en la presentació oficial de la candidatura i de les seues cares. S'ha donat prioritat a tres camps: feminisme, ecologia i justícia social.

Una de les apostes principals de la candidatura és la de comptar amb persones rellevants del teixit associatiu de la ciutat i professionals referents en els seus àmbits de treball, per a incorporar-los a un projecte obert i creat des de la base, avancen.

Els documents de treball, que prompte seran públics, apunten al fet que València en Comú "ha complit la seua comesa històrica com a partit instrumental, ha contribuït al canvi polític, però no ha aconseguit convertir-se en una plataforma de confluència, per la qual cosa el seu recorregut com a marca electoral ha finalitzat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento