Comunitat Valenciana

Detingut per agredir sexualment a dos menors als quals va portar a un paratge aïllat per a veure la pluja d'estreles

  • Agents de la Guàrdia Civil han detingut en Xàbia (Alacant) a un jove de 20 anys acusat d'agredir sexualment a dos menors en un paratge aïllat de la localitat al que els havia portat per a veure la pluja d'estreles. El detingut ja ha ingressat a la presó sense fiança per estos fets, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Detingut un agressor sexual de dos menors a Xàbia
Detingut un agressor sexual de dos menors a Xàbia
GC
Detingut un agressor sexual de dos menors a Xàbia

La Guàrdia Civil va rebre el passat dia 15 una denúncia en la qual es comunicava que uns menors havien sigut possiblement agredits sexualment per un major d'edat, del que només podien aportar el seu nom de pila, la seua nacionalitat i la seua edat, 20 anys.

Partint d'eixes dades, els agents de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàbia van començar la investigació per a determinar l'autoria dels fets. Pel que sembla, els dos menors li van conéixer el dia d'abans i van quedar a anar amb ell a una zona aïllada de la localitat, coneguda com el camí de l'Ermita del Calvari, per a veure una pluja d'estreles que anava a tindre lloc eixa nit.

Va ser llavors, aprofitant la llunyania i foscor de la zona, quan el major d'edat suposadament els va agredir sexualment. Els agents van analitzar les diverses xarxes socials en les quals els menors estaven presents per a anar obtenint informació sobre el possible autor.

Així mateix, van anar obtenint dades de l'entorn dels menors, fins que 24 hores després de la denúncia dels fets va ser plenament identificat l'autor, que va ser detingut de forma immediata. El jove ha sigut posat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó provisional sense fiança, a l'espera de juí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento