Comunitat Valenciana

Bad Bunny, primer cap de cartell d'Arenal Sound 2018

  • El porto-riqueny Bad Bunny serà el primer cap de cartell del festival Arenal Sound 2018, la novena edició del qual tindrà lloc del 31 de juliol al 5 d'agost en la platja de Borriana (Castelló). Diumenge passat van eixir a la venda els abonaments i milers de 'sounders' ja tenen la seua entrada del festival castellonenc, segons ha informat l'organització en un comunicat.
Bad Bunny
Bad Bunny
FACEBOOK
Bad Bunny

Bad Bunny, que té solament 23 anys, ha aconseguit arribar al més alt en molt poc de temps gràcies a l'auge de la música urbana a tot el món. Considerat com un dels majors exponents del trap llatí, les seues cançons ocupen les primeres posicions a nivell internacional i també a Espanya, on sis dels seus temes estan en el Top 50 dels èxits més escoltats en la plataforma Spotify, destaquen.

'Mayores', al costat de Becky G, ja s'ha convertit en tot un hit però 'Sensualitat', el seu últim single al costat de Prince Royce i J Balvin, apunta maneres per a ser un nou "exitàs" de l'artista. Fa un parell de dies va llançar al costat de Nicki Minaj una nova versió de 'Krippy Kush' i, a més, es rumorea que Bad Bunny podria ser l'artífex de la cançó del mundial al costat de Maluma.

El jove no para d'ascendir i de collir èxits i el pròxim estiu serà un dels xous "més esperats" de la novena edició d'Arenal Sound.

La setmana vinent s'anunciarà un nou cap de cartell i abans de Nadal es donaran a conéixer més noms que s'uniran al cartell del festival. Els abonaments poden adquirir-se des de 42,50 euros més gastos (general) i des de 75 euros més gastos (VIP) en www.arenalsound.com i www.ticketea.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento