Comunitat Valenciana

El PP recorda en les Corts Valencianes a Rita Barberá en el primer aniversari de la seua mort

  • La presidenta del PPCV i portaveu en les Corts Valencianes d'esta formació, Isabel Bonig, ha mostrat este dijous en nom del partit i seu propi el "reconeixement a una persona que va transformar esta ciutat i que des d'ací sempre va demostrar la seua passió per València i els valencians", en al·lusió a Rita Barberá, la qual cosa ha provocat els aplaudiments de la bancada 'popular'.
Imatge de Rita Barberá
Imatge de Rita Barberá
EUROPA PRESS
Imatge de Rita Barberá

Bonig ha pronunciat estes paraules quan ha pujat a la tribuna per a formular la seua pregunta al president de la Generalitat Valenciana i malgrat no haver pronunciat explícitament el nom de l'exalcaldessa de València Rita Barberá, el record es produeix el mateix dia en què es compleix primer aniversari de la defunció a Madrid de la qual fóra primera edil valenciana durant més de dos dècades.

Rita Barberá va morir el 23 de novembre de 2016 després de patir un infart en l'hotel de Madrid en el qual es trobava allotjada. L'exresponsable municipal residia alguns dies en la capital espanyola per a acudir a les sessions de la Cambra alta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento