Comunitat Valenciana

Arriba una altra pastera a la costa de Torrevieja amb onze immigrants a bord

  • Ja són 89 els immigrants atesos des d'este cap de setmana en les costes alacantines, segons Creu Roja i la Guàrdia Civil.
  • Tenen edats compreses entre els 17 i els 30 anys, procedeixen d'Algèria i han sigut atesos en la caserna de la Guàrdia Civil la matinada del dimecres.
  • Tots ells van ser desembarcats en el Port Marina Salina de la localitat de Torrevieja, per al seu examen mèdic, encara que cap presenta problemes de salut.
Immigrants que viatjaven en la pastera interceptada a Torrevella
Immigrants que viatjaven en la pastera interceptada a Torrevella
CRUZ ROJA
Immigrants que viatjaven en la pastera interceptada a Torrevella

Una nova pastera ha arribat en la matinada d'este dimecres a Torrevieja (Alacant) amb onze persones a bord, entre ells tres menors, amb el que són ja 89 els immigrants atesos des d'este cap de setmana en les costes alacantines, segons han informat fonts de Creu Roja i de la Guàrdia Civil. L'embarcació anava "sobrecarregada" i portava diversos dies a la deriva i els seus ocupants acovardint l'aigua que entrava a l'interior.

Els onze immigrants tenen edats compreses entre els 17 i els 30 anys, procedeixen d'Algèria i han sigut atesos en la caserna de la Guàrdia Civil d'esta localitat alacantina, segons l'organització humanitària. D'esta manera, són ja 89 els immigrants que han arribat en pastera a les costes alacantines des d'este cap de setmana, l'anterior a esta el dimarts a Benidorm amb vuit persones a bord.

L'estació SIVE de la Guàrdia Civil va detectar sobre les 22.00 hores d'este dimarts una embarcació d'uns cinc metres d'eslora que s'acostava a la costa, a l'altura de Cala Ferri de Torrevieja. El patruller del Servei Marítim de la Guàrdia Civil va interceptar l'embarcació sobre les 23.00 hores, amb onze persones a bord, tots homes d'origen algerià, ja en la zona de Cala Roig.

L'embarcació estava "sobrecarregada" i els seus ocupants portaven "diversos dies" a la deriva, acovardint l'aigua que entrava amb el moviment del mar. Entre els rescatats es troben tres menors de 17 anys. Tots ells van ser desembarcats, a la 1.15 hores, en el Port Marina Salina de la localitat de Torrevieja, per al seu examen mèdic, encara que cap presentava cap problema de salut.

Des de Creu Roja s'ha precisat que un presentava una lleu cremada en un peu; un altre dolor intens en la mà; un altre dels atesos tenia tensió alta i un altre hipotèrmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento