Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de València comença les obres per a repavimentar cinc carrers

  • L'actuació es realitzarà amb paviment fonoabsorbent, amb el qual es reduirà l’impacte acústic del trànsit fins a un 75%.
  • L’avinguda de Giorgeta serà la via en la qual es renovaran més metres quadrats, amb 12.700 m2.
  • En l'avinguda de la Gola del Pujol s’estendrà paviment calcari a màquina i se sanejaran les zones amb deficiències estructurals.
Ayuntamiento de València
Ayuntamiento de València
ARCHIVO
Ayuntamiento de València

L'Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Manteniment d'Infraestructures, ha iniciat les obres de repavimentació de cinc calçades de València. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha anunciat l'inici de les obres de repavimentació de l'avinguda de Giorgeta, el carrer de Conca, el carrer de Doctor Zamenhof, l'avinguda del Regne de València i l'avinguda de la Gola del Pujol.

Les labors que es duran a terme els pròxims dies, consisteixen en la renovació de les quatre primeres calçades usant paviment fonoabsorbent, un material que permet la reducció de l'impacte acústic del trànsit fins a un 75 %. En la cinquena calçada, l'avinguda de la Gola del Pujol, les obres consisteixen principalment en el sanejament de zones que presenten deficiències.

La primera zona d'actuació es troba en l'avinguda de Giorgeta, en el tram comprés entre el carrer de Jesús i el carrer de Sant Vicent Màrtir. Les obres, que renovaran el paviment de 12.700 m2 d'esta calçada, s'han pressupostat en 340.000 euros i compten amb un termini d'execució estimat en un mes. En esta zona els treballs es realitzaran en horari nocturn, per a reduir les interferències amb el trànsit.

La segona zona d'actuació serà el carrer de Conca, en el tram comprés entre el carrer de Manuel Simó i el carrer de Beat Nicolau Factor, en total seran 2.250 m2 de calçada que renovaran el seu paviment. Està previst que les obres d'esta zona comencen la setmana vinent, amb un pressupost de 58.117,59 euros i un termini d'execució estimat en set dies.

Després de finalitzar la repavimentació en el carrer de Conca, s'iniciaran els treballs previstos en el carrer de Doctor Zamenhof, en el tram comprès entre la Gran Via Ferran el Catòlic i el carrer de Terol. Les obres, que abasten 2.745 m2 de la calçada, compten amb un pressupost de 59.707,04 euros i amb un termini d'execució de set dies.

Seguidament, començaran les labors per a repavimentar l'avinguda del Regne de València, en el tram comprés entre l'avinguda de Peris i Valero i el carrer d’Alcalde Reig. Esta zona d'actuació comprén 1.808 m2 de la calçada i les obres compten amb un pressupost de 48.000 euros i un termini d'execució estimat en set dies.

Sanejament en zones localitzades

Finalment, tindran lloc les obres de repavimentació en el branc nord de l'avinguda de la Gola del Pujol. En este tram està previst que els treballs comencen la setmana del 4 de desembre, i s'actuarà en 6.350 m2 de la calçada. Els treballs previstos en esta avinguda consisteixen en l'extensió de paviment calcari a màquina i en el sanejament en zones localitzades que presenten deficiències estructurals. Tot açò amb un pressupost que ascendeix a 60.000 euros i un termini d'execució estimat en set dies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento