Comunitat Valenciana

Moragues assegura que la visita de 4 ministres a la Comunitat demostra "la sensibilitat" del Govern amb els valencians

  • El delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha valorat la presència en quatre dies de quatre ministres del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana, la qual cosa, al seu juí, "demostra la sensibilitat, proximitat i compromís de Rajoy amb els valencians".
Catalá amb Moragues
Catalá amb Moragues
DELEGACIÓN DEL GOBIERNO
Catalá amb Moragues

Amb estes visites, ha destacat, "més de 30 membres de l'Executiu del Govern d'Espanya han realitzat actes a la Comunitat, una xifra que ascendeix a més de mig centenar si se sumen altres alts càrrecs en només un any", ha assenyalat Moragues en un comunicat.

En este sentit, ha recordat que este dimarts visiten l'autonomia valenciana dos ministres, el d'Economia, Indústria i Competitivitat, de Luis de Guindos, qui obri el Congrés de Directius de Confederació Espanyola de Directius i Empresaris (CEDE) a Alacant, i la titular del ministeri d'Agricultura i Medi ambient, Isabel García Tejerina, que participa en el V Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones del Sector Pesquer.

Concretament, De Guindos ofereix la conferència inicial del Congrés anual de CEDE amb el títol 'Situació i perspectives de l'economia espanyola' en la qual analitzarà la situació econòmica i geopolítica mundial i l'impacte en l'economia espanyola.

D'altra banda, ha recordat que este dilluns va estar a la Comunitat Valenciana el ministre de Justícia, Rafael Catalá, qui va participar a Alacant en la Trobada d'Economistes per a, posteriorment, assistir a l'acte d'apadrinament d'una fitxa d'escacs i concloure la seua jornada a València amb l'entrega de premis coincidint amb el XX aniversari del diari El Mundo. Mentre que dissabte passat va visitar València la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, ha destacat.

A més, este dijous visitarà València la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, qui participarà en un fòrum organitzat pel diari Las Provincias sobre el Big Data. En finalitzar, visitarà casernes d'Exèrcit de Terra de la Comunitat Valenciana on es reunirà amb els comandaments de Defensa.

CAP DE L'ESTAT

Així mateix, ha valorat la presència del cap de l'Estat el Rei Felip VI a la Comunitat. De fet, el monarca tancarà en la vesprada d'este dimarts el Congrés de directius i empresaris a Alacant. Ha recordat que també ha participat enguany en diferents actes a la Comunitat com els actes de l'aniversari de la planta de BP a Castelló i el centenari de Fira València.

Per la seua banda, la Reina Letizia va participar en l'entrega dels Premis Jaume I a València i en la inauguració de la facultat de la Universitat Cardenal Herrera-CEU. Els Reis d'Espanya l'any passat també van assistir a l'entrega dels premis Jaume I.

D'esta manera, ha ressaltat que durant enguany, 2017, han visitat la Comunitat Valenciana en dos ocasions la vicepresidenta del Govern, 26 visites de ministres, d'elles quasi la mitat del ministre de Foment, Iñigo de la Serna, i 24 visites de secretaris d'Estat del Govern d'Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento