Comunitat Valenciana

Puig valora el procés de primàries del PSPV: "Els militants sempre tenen l'última paraula"

  • El líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha valorat este dilluns els processos de primàries que s'han dut a terme en el si de la formació per a triar els secretaris provincials del partit a València i Castelló. "La democràcia no és un tràmit, sinó una manera d'entendre les organitzacions i, en el nostre cas, una organització en la qual els militants sempre tenen l'última paraula", ha assenyalat.
Ximo Puig
Ximo Puig
EUROPA PRESS
Ximo Puig

Concretament, la diputada autonòmica Mercedes Caballero va guanyar les primàries a la secretaria provincial del PSPV de la província de València en obtindre 3.940 vots, un 80,1 per cent del total, mentre que a Castelló va eixir triat Ernest Blanch, amb el 50,24% dels vots.

Puig ha valorat les primàries davant els mitjans de comunicació, durant la inauguració de l'II Congrés Internacional d'Escriptors per a la Defensa de la Cultura, i visita a l'exposició 'Per la defensa de la cultura', i ha assenyalat que el PSPV és una organització en la qual els militants "sempre tenen l'última paraula".

"Em pareix correcte el procés que s'ha portat avant, però crec que que al final un partit polític està per a donar solucions als ciutadans i mai ha de perdre perspectiva", ha subratllat per a incidir que una formació política és "un instrument de canvi, transformació i de millora vida dels ciutadans".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento