Comunitat Valenciana

Puig traslladarà a Sánchez el problema de l'infrafinançament perquè el PSOE recolze "la posició valenciana"

  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV a la Comunitat, Ximo Puig, traslladarà este dilluns al líder del PSOE, Pedro Sánchez, amb qui es reuneix este dilluns a València, el problema de l'infrafinançament a la Comunitat Valenciana per a teixir "les màximes aliances possibles" i que el PSOE recolze "la posició valenciana".
Pedro Sánchez I Ximo Puig a València
Pedro Sánchez I Ximo Puig a València
PSOE
Pedro Sánchez I Ximo Puig a València

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, durant la inauguració de l'II Congrés Internacional d'Escriptors per a la Defensa de la Cultura, i visita a l'exposició 'Per la defensa de la cultura', en ser preguntat per la trobada que mantindrà en la vesprada d'este dilluns amb Sánchez.

Sobre este tema, ha avançat que abordarà amb el secretari general del PSOE "la qüestió del finançament" perquè per al Consell és un tema "clau". "Anem a intentar teixir les màximes aliances possibles, com estem fent des del principi amb les CCAA i els partits polítics", ha indicat Puig, qui ha recordat que per a l'aprovació del nou model de finançament, el PSOE és "fonamental".

Així, ha indicat que li explicarà qual és "la posició valenciana", encara que ha admès que ja la coneix, perquè el PSOE "recolze" eixa posició. "Estic segur que serà així", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento