Comunitat Valenciana

Compromís està "obert" a parlar de la taxa turística i la recolzarà si "millora la qualitat de vida dels valencians"

  • El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha assenyalat que en el seu grup estan "oberts encara a parlar de la taxa turística" i si la proposta de Podem va en el sentit de "millorar la qualitat de vida dels valencians" o es pot adequar perquè tinga eixe esperit, la recolzaran.

Així s'ha pronunciat Ferri en declaracions als mitjans en el Parlament valencià en ser preguntat sobre la posició de Compromís sobre eixe impost, donades les postures oposades de Podem i PSPV. Sobre este tema, ha assegurat que encara no ha vist l'esmena als pressupostos en la qual la formació morada planteja la implantació de la taxa, però ha recordat que sempre s'han mostrat a favor de la taxa. "Però tampoc estem a favor de qualsevol taxa turística", ha matisat.

Per açò, ha indicat que estudiaran la proposta, amb un grup de treball, i veure si estan d'acord o no i, en eixe cas, presentar propostes per a modificar-la. "Estem oberts encara a parlar d'eixa taxa turística, queda molt de temps encara de pressupostos, més d'un mes, i treballarem per la taxa turística", ha apuntat.

Sobre la posició del PSPV sobre este tema, ha indicat que ell representa a Compromís i el seu grup estudiarà la proposta de Podem. "Sempre hem dit que (la taxa) té moltes coses positives i només pot ser bona si millora la qualitat de vida dels valencians. Si la proposta de Podem va en eixe sentit o si podem adequar-la perquè vaja en eixe sentit, estarem a favor", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento