Comunitat Valenciana

Ribera Salut xifra en 72,3 milions la inversió necessària en 10 anys si es manté el model de concessió

  • La concessionària de la Ribera xifra en 72,3 milions d'euros la inversió necessària en este departament de salut en els pròxims 10 anys i la creació de 350 nous llocs de treball per a mantindre la qualitat assistencial si es manté l'actual model de gestió privada, que expira el 31 de març.
Presentació del Pla estratègic de la Ribera
Presentació del Pla estratègic de la Ribera
LA RIBERA
Presentació del Pla estratègic de la Ribera

La UTE Ribera Salut no ha calculat a quant ascendiria eixa inversió quan la Generalitat Valenciana recupere la concessió, però ha advertit que "evidentment tindrà un cost" perquè ha defès que la gestió privada és "més eficient".

El gerent de l'Hospital Universitari de la Ribera, Javier Palau, ha presentat este dijous este Pla Estratègic del departament per a la pròxima dècada que vol "separar" del procés de reversió que ha iniciat la Conselleria de Sanitat i contra el qual la concessionària ha interposat un recurs contenciós amb la petició que se suspenga de forma cautelar.

El Pla estratègic preveu una inversió total de 72,3 milions en quatre grans grups: ampliació i remodelació de nous serveis i àrees (29.216.960 euros), tecnologia (30.020.000 euros), transformació digital (8.165.000 euros) i Atenció Primària (4.955.000 euros).

Per la seua banda, la consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, va anunciar en la presentació dels pressupostos de 2018 del seu departament que destinaran 90 milions a integrar la plantilla actual del departament de la Ribera quan l'1 d'abril passe a la gestió pública directa, i altres 5,7 milions per a inversions d'urgència en esta àrea de salut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento