Comunitat Valenciana

Fira València comença a notificar als 106 despedits en 2011 la readmissió després de confirmar-se l'anul·lació de l'ERO

  • VALÈNCIA, 16 (EUROPA PRESS)
Fira València
Fira València
J.L.PERALES/FGV
Fira València

Fira València ha començat a notificar als 106 treballadors despedits en l'Expedient de Regulació d'Ocupació de 2011 la seua reincorporació a l'empresa al llarg d'este mes. La institució firal compleix així la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que al novembre de 2016 va anul·lar este ERO, una decisió ratificada després pel Tribunal Suprem en inadmetre el recurs de la fira.

La majoria dels antics empleats han rebut ja la comunicació per a tornar al recinte firal al llarg d'este mes i, segons ha pogut saber Europa Press, quan estiga clar quants desitgen tornar a les instal·lacions de Benimàmet, es començarà a estudiar la seua eixida en un nou ERO.

Els afectats per l'ERO sumen un total de 106 treballadors, dels quals 38 són prejubilacions. En cas que decidisquen tornar, es calcula que podrien estar de nou en l'empresa al voltant de dos mesos fins que s'organitzara la seua eixida, atés que la institució firal es troba en este moment en equilibri estricte, cobrint costos.

Al novembre del passat any el TSJCV va admetre els recursos interposats pels empleats despedits contra la Resolució de la Direcció general de Treball, Cooperativisme i Economia Social, de 24 de gener de 2011, per la qual s'autoritzava a la Fira a extingir les relacions laborals de fins a un màxim de 106 treballadors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento