Comunitat Valenciana

Marco: En À Punt no es prenen decisions "partidistes" i s'ha triat als "millors"

  • Assegura que no estan prenent "decisions partidistes ni governamentals, sinó professionals" en tots els àmbits i ha assegurat que s'ha triat als "millors".
  • En la seua compareixença en les Corts ha defés la legalitat del procés de selecció de les borses per a places de subdirecció i prefectures de servei.
  • La voluntat és que la televisió arranque en el primer trimestre de 2018 encara que ho lliga a la incorporació del personal, tasca que està sent més "lenta" del que esperava.
Empar Marco
Empar Marco
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Empar Marco

La directora general de la Societat Anònima de Mitjans de comunicació, Empar Marco, ha defés este dimecres en les Corts Valencianes la gestió realitzada fins hui de cara a la posada en marxa d'À Punt, ha assegurat que no estan prenent "decisions partidistes ni governamentals, sinó professionals" en tots els àmbits i ha assegurat que s'ha triat als "millors" per als càrrecs de subdirectors i caps de servei.

Així ho ha assegurat durant la seua compareixença en la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l'Espai Audiovisual, on ha explicat el treball realitzat en els últims mesos des de la direcció i ha respost les crítiques del PP i Ciutadans centrades especialment en la configuració de les borses de treball per a personal d'alta direcció i per a les 35 categories professionals necessàries per a l'inici de les emissions.

Marco, que ha insistit en la voluntat que la televisió arranque en el primer trimestre de 2018 encara que ho ha lligat a la incorporació del personal, una tasca que està sent més "lenta" del que esperava, ha assenyalat que la borsa general per als llocs temporals de 35 categories professionals s'ha regit per criteris acords amb la llei i es valora l'haver treballat para RTVV com a marca la llei de creació del nou ens.

"Equilibri entre l'experiència i la renovació"

"No volem discriminar o afavorir cap col·lectiu, l'única cosa que volem és complir la llei i confeccionar una plantilla que estiga il·lusionada", ha dit, amb un equilibri entre l'experiència i la renovació, i que "tot el personal es crea el projecte i reme en la mateixa direcció".

Ha assenyalat que d'11 persones que treballen en la societat "4 o 5" no són ex de RTVV i d'una trentena de persones que s'han incorporat a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) "un terç no formaven part" d'ella tampoc.

Sobre les borses per a les places de subdirecció i prefectures de servei, ha indicat que es tracta de càrrecs de lliure designació, la qual cosa no vol dir elecció "a dit" i ha defés la legalitat del procediment de selecció, amb criteris públics, i ha demanat que "no es pose en dubte la capacitat de les persones triades ni la transparència del procés". Segons ha dit, que resultaren triades persones que ella va designar abans com a part del seu equip demostra que va triar "als millors". Tots ells, ha incidit, estan "treballant a preu fet" i s'estan deixant "la pell en el projecte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento