Una mousse d'àloe i flors ideada per estudiants de la UPV, premiada com a producte més innovador

Una mousse d'àloe i flors ideada per estudiants de la UPV, premiada com a producte més innovador

Una mousse d'àloe i flors ideada per estudiants de la UPV, premiada com a producte més innovador
Una mousse d'àloe i flors ideada per estudiants de la UPV, premiada com a producte més innovador (UPV)
Ampliar
  • Caloe, una gamma de mousses ideada per alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV) i que incorpora entre els seus ingredients suc d'àloe i flors -violetes, roses, flor del taronger o ylan-ylan-, ha sigut guardonada amb el primer premi al producte més innovador al II Congrés Nacional de Joves Investigadors en Ciència, Enginyeria i Tecnologia dels Aliments, celebrat en Lleó.

Amb un sabor totalment innovador, baixa en calories i elaborada amb beguda de soia, Caloe és apta per a vegans, persones intolerants a la lactosa i també per a celíacs, destaca la institució acadèmica a través d'un comunicat.

Esta nova mousse substitueix la base tradicional del producte (llet de vaca) per beguda de soia i afig extracte d'àloe. Gràcies a estos dos ingredients, aporta compostos bioactius que ofereixen un valor extra a este producte innovador. Incorpora també com a caràcter diferencial un toc floral no molt comú de moment en este tipus de productes.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3187504/0/mousse-d-loe-flors-ideada-per-estudiants-upv-premiada-com-producte-mes-innovador/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios