Comunitat Valenciana

Una mousse d'àloe i flors ideada per estudiants de la UPV, premiada com a producte més innovador

  • Caloe, una gamma de mousses ideada per alumnes de la Universitat Politècnica de València (UPV) i que incorpora entre els seus ingredients suc d'àloe i flors -violetes, roses, flor del taronger o ylan-ylan-, ha sigut guardonada amb el primer premi al producte més innovador al II Congrés Nacional de Joves Investigadors en Ciència, Enginyeria i Tecnologia dels Aliments, celebrat en Lleó.
Alumnes Premiats
Alumnes Premiats
UPV
Alumnes Premiats

Amb un sabor totalment innovador, baixa en calories i elaborada amb beguda de soia, Caloe és apta per a vegans, persones intolerants a la lactosa i també per a celíacs, destaca la institució acadèmica a través d'un comunicat.

Esta nova mousse substitueix la base tradicional del producte (llet de vaca) per beguda de soia i afig extracte d'àloe. Gràcies a estos dos ingredients, aporta compostos bioactius que ofereixen un valor extra a este producte innovador. Incorpora també com a caràcter diferencial un toc floral no molt comú de moment en este tipus de productes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento