Ribó reitera que no contempla l'Accés Nord al Port per l'afecció "intolerable" al Marítim

Ribó reitera que no contempla l'Accés Nord al Port per l'afecció "intolerable" al Marítim

Ribó reitera que no contempla l'Accés Nord al Port per l'afecció "intolerable" al Marítim
Ribó reitera que no contempla l'Accés Nord al Port per l'afecció "intolerable" al Marítim (Europa Press)
Ampliar
  • El primer edil de la ciutat insta a connectar primer adequadament el port i la ciutat amb el Corredor Mediterrani.
  • Foment preveu convocar a les distintes administracions per tal d'"explorar" i "analitzar les alternatives" de l'Accés Nord al Port de València.
  • L'alcalde ha fet estes declaracions este dimecres en la inauguració del XII Congrés de Periodisme Ambiental APIA.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat este dimecres que el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de la ciutat no contempla l'Accés Nord al Port perquè l'afecció als barris marítims és "absolutament intolerable" i ha instat a connectar primer adequadament el port i la ciutat amb el Corredor Mediterrani.

Ribó, que ha participat este dimecres en la inauguració del XII Congrés de Periodisme Ambiental APIA que se celebra a València, ha fet estes declaracions després de l'anunci de Foment que preveu convocar este mateix mes a la Generalitat Valenciana, a l'Ajuntament de València, a l'Autoritat Portuària i Ports de l'Estat a una trobada per a "explorar" i "analitzar les alternatives" de l'Accés Nord al Port de València, una inversió de més de 300 milions d'euros.

Per al primer edil, "el túnel d'Accés Nord és un exemple perfecte de com en lloc de prioritzar el tren, que és el que nosaltres pensem, es vol prioritzar uns consums molt més intensius de combustibles fòssils". Al seu juí, en el túnel d'Accés Nord "pensem que el primer que s'ha de fer és connectar adequadament el Port i la ciutat amb el Corredor Mediterrani, a més de fer-ho, i després d'açò, si fera falta algun dia, ja parlaríem".

En tot cas, ha volgut insistir que per al Govern de la Nau, el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) "no ho contempla perquè l'afecció als barris marítims és absolutament intolerable i per descomptat nosaltres no ho contemplem".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3187495/0/ribo-reitera-que-pgou-no-contempla-lacces-nord-al-port-val-ncia-per-lafeccio-intolerable-al-maritim/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios