Puig insta Foment a "no dedicar-se a enquestar" sobre l'accés nord al Port de València i demana inversions reals

Puig insta Foment a "no dedicar-se a enquestar" sobre l'accés nord al Port de València i demana inversions reals

Puig insta Foment a "no dedicar-se a enquestar" sobre l'accés nord al Port de València i demana inversions reals
Puig insta Foment a "no dedicar-se a enquestar" sobre l'accés nord al Port de València i demana inversions reals (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha instat este dimecres al Ministeri de Foment a "no dedicar-se a enquestar" sobre la fórmula d'Accés Nord al Port de València i li ha reclamat un "compromís clar" en inversions "reals".

Puig, que ha participat este dimecres en la inauguració del XII Congrés de Periodisme Ambiental APIA que se celebra a València, ha fet estes declaracions després de l'anunci de Foment que preveu convocar este mateix mes a la Generalitat Valenciana, a l'Ajuntament de València, a l'Autoritat Portuària i Ports de l'Estat a una trobada per a "explorar" i "analitzar les alternatives" de l'Accés Nord al Port de València, una inversió de més de 300 milions d'euros.

El president ha afirmat que la Generalitat Valenciana està "totalment conscienciada" en la necessitat de donar la "màxima competitivitat possible" al Port i al conjunt de l'economia valenciana i ha apuntat que les infraestructures són un element "fonamental" i especialment el capital humà.

En esta línia, ha advocat per "estudiar amb tranquil·litat qual és la millor solució per a l'Accés Nord" al Port de València. "Crec que podem posar-nos d'acord i buscar una fórmula que no condicione la ruptura del paisatge ni condicione acabar amb l'horta", ha dit, per a afegir que considera que hi ha "possibilitats" i que es poden plantejar en estos moments "amb tranquil·litat".

No obstant açò, ha manifestat que el Ministeri de Foment "no ha de dedicar-se a enquestar" en esta qüestió sinó que li ha instat "a comprometre's realment amb inversions reals a la Comunitat Valenciana perquè en els últims cinc anys s'ha invertit la mitat de la mitat del que ens corresponia".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3187450/0/puig-insta-foment-no-dedicar-se-enquestar-sobre-lacces-nord-al-port-val-ncia-demana-inversions-reals/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios