Puig insta a resoldre el "problema de governabilitat" d'Alacant pensant en l'interés general i no en el "partidari"

Puig insta a resoldre el "problema de governabilitat" d'Alacant pensant en l'interés general i no en el "partidari"

Puig insta a resoldre el "problema de governabilitat" d'Alacant pensant en l'interés general i no en el "partidari"
Puig insta a resoldre el "problema de governabilitat" d'Alacant pensant en l'interés general i no en el "partidari" (GVA)
Ampliar
  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat este dimecres que en l'Ajuntament d'Alacant hi ha "un problema de governabilitat" que afecta tots els partits i "no és problema de solament una persona", en referència a l'alcalde Gabriel Echávarri, investigat en dos causes judicials, la qual cosa ha provocat la consegüent eixida del tripartit dels seus socis en l'equip de govern de Compromís i Guanyar Alacant. Al seu juí, la situació s'hauria de resoldre pensant en l'"interés general" més que en interessos "partidaris".

Puig, que ha participat este dimecres en la inauguració del XII Congrés de Periodisme Ambiental APIA que se celebra a València, s'ha pronunciat en estos termes en ser preguntat per la finalització este mateix dimecres del termini que va donar Guanyar Alacant a Echávarri perquè deixara l'Alcaldia i per si creu que la governabilitat en el consistori alacantí està garantida amb els sis edils socialistes.

"Hi ha un problema de govern a Alacant que caldria resoldre pensant en l'interés general de la ciutadania i més que en els interesses partidaris", ha assenyalat el president, qui ha insistit que en el consistori d'Alacant hi ha "un problema de governabilitat que afecta tots els partits que estan en eixa situació" i que "no és problema de solament una persona, sinó de buscar solucions i cal fer-ho amb tranquil·litat i pensant en l'interés general dels ciutadans".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3187417/0/puig-insta-resoldre-problema-governabilitat-dalacant-pensant-linteres-general-no-partidari/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios