El PP demana estar al capdavant d'"un govern d'excepció" a Alacant enfront de l'"alcalde ocupa" Gabriel Echávarri

El PP demana estar al capdavant d'"un govern d'excepció" a Alacant enfront de l'"alcalde ocupa" Gabriel Echávarri

El PP demana estar al capdavant d'"un govern d'excepció" a Alacant enfront de l'"alcalde ocupa" Gabriel Echávarri
El PP demana estar al capdavant d'"un govern d'excepció" a Alacant enfront de l'"alcalde ocupa" Gabriel Echávarri (PP ALICANTE TWITTER)
Ampliar
  • El grup municipal en l'Ajuntament d'Alacant ha reclamat l'Alcaldia de la ciutat per a conformar "un govern d'excepció sense càlculs electorals". Els 'populars' consideren que l'actual primer edil, el socialista Gabriel Echávarri, és un "alcalde ocupa", ja que el pacte que li va permetre accedir al càrrec ja no està vigent per la seua imputació judicial i la consegüent eixida del tripartit dels seus socis de Compromís i Guanyar Alacant.

Així ho ha manifestat el portaveu del grup popular en el consistori, Luis Barcala, que ha llegit davant els mitjans un comunicat en el qual assegura que el "grup ha fet un pas avant" i s'ofereix com a alternativa de govern per a "garantir l'estabilitat de la ciutat davant la gravetat dels moments d'inestabilitat política i desprestigi" per la situació d'Echávarri, processat pel conegut com a cas Comerç i investigat per un altre jutjat en relació amb l'acomiadament de la cunyada de Luis Barcala.

Per açò, el PP proposa una alternativa "davant un govern sense legitimitat democràtica" que passaria per que Echávarri dimitisca ies convoque un ple d'investidura per a designar a un nou alcalde. Els 'populars', que han recordat que van ser la llista més votada en les passades eleccions, han demanat a Ciutadans que s'unisca a esta iniciativa.

Per la seua banda, el president del PP en la província d'Alacant, José Císcar, ha exigit al secretari general del PSPV, Ximo Puig, que "no siga còmplice" i inste Echávarri a abandonar l'Alcaldia "perquè, si no ho fa, la ignomínia i la vergonya li acompanyaran cada vegada que vinga".

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3187405/0/pp-demana-estar-al-capdavant-govern-dexcepcio-alacant-enfront-alcalde-ocupa-gabriel-echavarri/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios