Colomer no acudeix a les Corts Valencianes per a parlar sobre la taxa turística per estar de viatge de treball a la Xina

Colomer no acudeix a les Corts Valencianes per a parlar sobre la taxa turística per estar de viatge de treball a la Xina

  • El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, no ha acudit este dimarts a la Comissió d'Indústria i Comerç, Turisme i Noves Tecnologies a explicar la taxa turística, compareixença sol·licitada pel grup popular, per estar de viatge de treball a la Xina.

Així, el responsable de turisme del Consell ha excusat la seua presència davant la Mesa de la Comissió i el diputat del PP Fernando Pastor ha criticat la "fugida" de Colomer i ha volgut deixar constància en acta de la censura d'este comportament.

Segons ha dit, el PP sempre s'ha queixat de no tindre un conseller responsable d'esta matèria, però "el súmmum és que qui fa les vegades no vinga", especialment quan esta compareixença "fa molt de temps que està fixada" i aborda un tema "de plena actualitat". "No són de rebut ni les formes ni l'actitud", ha dit. Per a Pastor, el viatge a la Xina "no sorgeix de la nit al dia" i "si ha anat a alguna cosa important" ha de quadrar les agendes.

Per la seua banda, la socialista Noelia Hernández ha ressaltat que el secretari autonòmic ha acudit al Parlament valencià "sempre que se li ha sol·licitat" i si està de viatge de treball a la Xina no pot estar a València: "No té el do de la ubiqüitat".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3186160/0/colomer-no-acudeix-les-corts-valencianes-per-parlar-sobre-taxa-turistica-per-estar-viatge-treball-xina/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios