Comunitat Valenciana

L'home acusat de degollar a la seua filla a Alzira torna a la vivenda per a una reconstrucció del crim

  • L'home acusat de degollar a la seua filla de dos anys en el municipi valencià d'Alzira ha tornat este matí al seu domicili per a fer una reconstrucció del crim.
Policia en el balcó de la vivenda de l'acusat
Policia en el balcó de la vivenda de l'acusat
EUROPA PRESS
Policia en el balcó de la vivenda de l'acusat

Este home, de nacionalitat romanesa, ha sigut traslladat des de dependències policials fins a la vivenda, on ha sigut rebut per mig centenar de veïns amb crits de 'podreix-te' i amb nombrosos insults.

La Policia escortava a l'home, que anava amb la cara descoberta. Ho han traslladat fins a la vivenda sobre les 11.15 hores i ha romàs allí fins a les 13.30 hores aproximadament.

Els agents investiguen si este home va degollar a la seua filla per "venjança" a la mare, segons ha indicat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha puntualitzat que esta és una de les línies d'investigació que es barregen.

Este home va degollar presumptament a la seua filla i després es va tirar pel balcó d'un segon pis i va caure damunt d'un cotxe. Va ser atès de les seues lesions i traslladat a dependències policials. La dona, que no es trobava en el domicili, va haver de ser atesa per una crisi d'ansietat després d'assabentar-se de l'ocorregut.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha llançat un missatge de "ja n'hi ha prou" després de la mort de la xiqueta i ha demanat seguir amb la "lluita i la denúncia". "És un moment difícil i dur per a qualsevol representant públic, per a un alcalde", ha afirmat Gómez, qui ha expressat el sentiment de "dolor" i "repulsa" del consistori -que ha declarat un dia de dol- pel succés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento