Rus nega haver cobrat 'mossegades': "Robaria per la meua família si fóra necessari, però per un partit, van apanyats"

Rus nega haver cobrat 'mossegades': "Robaria per la meua família si fóra necessari, però per un partit, van apanyats"

Rus nega haver cobrat 'mossegades': "Robaria per la meua família si fóra necessari, però per un partit, van apanyats"
Rus nega haver cobrat 'mossegades': "Robaria per la meua família si fóra necessari, però per un partit, van apanyats" (I.CABALLER/CORTS VALENCIANES)
Ampliar
  • L'expresident de la Diputació de València i del PP provincial, Alfonso Rus, ha negat este dilluns haver rebut 'mossegades' a canvi d'adjudicacions i ha assegurat que en la seua casa li han ensenyat "a ser honrat", mai a robar. "Jo robaria per la meua família si fóra necessari perquè estigueren morint-se, però per un partit polític, van apanyats, mentida", ha dit, assegurant que mai des del partit se li va donar cap orde de cobrar gens.

Així s'ha pronunciat Rus durant la seua compareixença en la comissió d'investigació en les Corts Valencianes sobre l'empresa pública per a la construcció de col·legis Ciegsa, de la gestió dels quals s'ha desentès totalment al no tindre res a veure amb els seus àmbits d'activitat, l'Ajuntament de Xàtiva i la corporació provincial. "Què pintava ací? No he anat mai, no sé ni com es fa un projecte", ha asseverat.

També s'ha referit als suposats treballadors 'zombis' en Imelsa, i ha dit que la contractacions "les faria el gerent" i ell només assumeix les que ha fet, del seu assessor o cap de gabinet, però ha indicat que en la Diputació "de 3.500 empleats que cinc o sis no vagen a treballar" ell "era el Superman, però a tant no arribava" i era responsabilitat de l'encarregat de personal o la gerència tindre coneixement de si algú no acudia al seu lloc de treball i volia cobrar.

També s'ha referit, en ser preguntat sobre si s'ha sentit desemparat pel PP, que "en la política, com en els diners, quan un és un fenomen i quan veuen que pot passar qualsevol cosa, com deia Chiquito de la Calzada 'hasta luego Lucas' i ja està".

Abans de la seua compareixença en el parlament valencià, l'exdirigent 'popular' ha realitzat algunes declaracions als mitjans, que li han preguntat per la situació a Catalunya i per si creu que hi ha "presos polítics a Espanya". A açò, Rus ha respost: "A mi el que més m'agrada és la crema catalana, però la crisi catalana l'han creat ells; no crec que que hi haja presos polítics a Espanya perquè som democràtics".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3185515/0/rus-nega-haver-cobrat-mossegades-robaria-per-meua-familia-si-fora-necessari-per-per-partit-van-apanyats/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios