Renfe programa 15 trens nocturns especials fins al Circuit Ricardo Tormo i Xest pel Gran Premi de MotoGP

Renfe programa 15 trens nocturns especials fins al Circuit Ricardo Tormo i Xest pel Gran Premi de MotoGP

Renfe programa 15 trens nocturns especials fins al Circuit Ricardo Tormo i Xest pel Gran Premi de MotoGP
Renfe programa 15 trens nocturns especials fins al Circuit Ricardo Tormo i Xest pel Gran Premi de MotoGP (CIRCUIT RICARDO TORMO)
Ampliar
  • Renfe ha programat la circulació de 15 trens nocturns amb parada en les estacions de Circuit i Xest (València) durant les nits de tot el cap de setmana, a partir d'este divendres, amb motiu de la celebració del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana. El dispositiu especial ofereix la circulació de 160 trens de rodalies amb parada en el Circuit Ricardo Tormo.

Els combois nocturns circularan entre València-Nord i la localitat amb parada en totes les estacions de la xarxa, segons ha informat el gestor ferroviari en un comunicat.

El dia de la carrera, el diumenge, l'oferta total de places és superior a 30.000, que estaran distribuïdes en diferents trens de rodalies que eixiran de València Nord amb una freqüència mitjana d'aproximadament 30 minuts.

Durant l'interval horari de major afluència de viatgers, Renfe posarà en circulació un total de 46 Rodalies, 23 per sentit. Cadascun dels combois comptarà amb una oferta de 800 places.

El trajecte de tornada es realitzarà escalonadament, amb eixides a partir de la conclusió de l'última prova i una freqüència mitjana d'un tren de rodalies cada 20 minuts.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3183808/0/renfe-programa-15-trens-nocturns-especials-fins-al-circuit-ricardo-tormo-xest-pel-gran-premi-motogp/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios