Comunitat Valenciana

Oltra afirma que el PP "és a temps de sumar-se" al 18N i subratlla que la manifestació "no va contra ningú"

  • La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha afirmat que el PP "és a temps de sumar-se" a la gran manifestació del 18 de novembre per a reclamar un finançament just per a la Comunitat Valenciana, i ha recordat que este acte "no va contra ningú", és una "autoreivindicació", ha dit.
Oltra en la roda de premsa del ple del Consell
Oltra en la roda de premsa del ple del Consell
EUROPA PRESS
Oltra en la roda de premsa del ple del Consell

Oltra s'ha pronunciat així en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada per l'adhesió de noves entitats a la manifestació i per què opina sobre el PP mantinga el seu "no" a l'assistència de la convocatòria.

La vicepresidenta ha afirmat que "cada vegada s'adhereixen més entitats i és important perquè significa que entenem que el finançament no és una qüestió abstracta". "Com les comunitats -ha afegit- som les que suportem les polítiques que impacten directament en la vida de gent, el finançament és la garantia".

"La ciutadania, les entitats i els partits ho entenen, menys el PP", ha lamentat, per a agregar que es tracta d'una manifestació que "no va contra ningú". "Solament vol que els valencians ens vulguem un poc més i que diguem que volem un finançament just per a tindre una vida un poc més feliç", ha postil·lat.

En esta línia, ha agregat: "No volem ser més que ningú però estem farts de ser sempre menys que els altres". La manifestació, ha insistit, "és una autoreivindicació", està per a "visibilitzar que els valencians volem tindre els mateixos drets que la resta dels espanyols".

Oltra considera que és una reivindicació "molt saludable i raonable" i creu que el PP "ho entén i encara és a temps de sumar-se". En tot cas, ha asseverat que la gent que vota al PP, encara que no estiguen els seus dirigents, "crec que que van a sumar-se a esta reivindicació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento