AVACU se suma a la manifestació per un finançament just per a la Comunitat Valenciana

AVACU se suma a la manifestació per un finançament just per a la Comunitat Valenciana

AVACU se suma a la manifestació per un finançament just per a la Comunitat Valenciana
AVACU se suma a la manifestació per un finançament just per a la Comunitat Valenciana (CONVOCANTES 18N)
Ampliar
  • L'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) ha mostrat este divendres la seua adhesió a les entitats, institucions i persones que recolzaran la manifestació per a reclamar un finançament autonòmic just, que recorrerà els carrers de València el pròxim 18 de novembre.

AVACU, que ja va denunciar la discriminació de la Comunitat Valenciana en els últims pressupostos generals aprovats pel Govern d'Espanya i va assistir el passat 16 d'octubre a la reunió que es va celebrar sobre este tema, "porta anys recolzant la denúncies dels diferents Governs de la Generalitat Valenciana per ser nostra comunitat la pitjor finançada d'Espanya", segons ha assenyalat en un comunicat.

Per açò, demanen la participació de tots els valencians perquè "el que està en joc és poder seguir gaudint dels serveis bàsics relacionats amb la Sanitat, Educació i Serveis Socials".

En eixe sentit, ha assenyalat que encara que es veuen "certs moviments de suport per part del govern Central a esta modificació del finançament autonòmic, de fet el propi ministre d'Hisenda s'ha compromès a iniciar els canvis abans de finalització d'any, considera "necessari un últim suport de tota la societat valenciana a esta exigència conjunta, que puga agilitzar els processos de canvis que necessita el nostre sistema de finançament".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3183166/0/avacu-se-suma-manifestacio-per-financament-just-per-comunitat-valenciana/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios